woensdag, maart 06, 2002

DE DAG BEGINT GOED

Het was weer lachen vanochtend aan de ontbijttafel. Alice gaat binnenkort een weekend wandelen in Eibergen en heeft twee overnachtingen geboekt in landhotel 'De Greune Weide'. Ze kreeg een blije bevestiging terug en een prachtig vormgegeven folder met de volgende tekst:

Bent u op zoek naar een verrassend en veelzijdig hotel, in een omgeving waar rust en natuur elkaar ontmoeten? , verwen dan uzelf en kom in Landhotel 'De Greune Weide’. Onze gastvrijheid en vakmanschap zal u prettig verrassen. Het zeer rustig gelegen hotel is gesitueerd in de Achterhoek, een van de mooiste stukjes Gelderland, liggend pal tegen de Duitse grens en het Zwillbrocker Venn. Er broeden daar met succes weer flamingo’s. De omgeving biedt u vele mogelijkheden, zoals een grote verscheidenheid aan wandel- en fietsroutes, de mogelijkheid tot kanovaren op het riviertje de Berkel en natuurlijk ons cultuurhistorisch verleden, zoals Groenlo (Grolsch) het vestingstadje, boekenstad Bredevoort, de koren- en watermolens, herenboerderijen, diverse musea en al die andere bezienswaardigheden.

Landhotel 'De Greune Weide' bestaat uit een aantal sfeervol ingerichte hotelkamers en een riant gelegen suite, allen voorzien van alle comfort, zoals bad of douche, toilet en kleurentelevisie. De hotelkamers zijn op de eerste en tweede verdieping en zijn per lift bereikbaar. Bij de entree bevindt zich de receptie. Hier staan wij u graag te woord met al uw vragen en beschikken er over de nodige informatie van de directe omgeving. De lounge is een warm ingerichte ruimte met gezellige zitjes rond de openhaard en een ouderwetse leestafel. Ons restaurant ‘Bernagie’ ook à la carte, is gesitueerd in de serre en biedt uitzicht op het terras en haar landelijke omgeving. 's-Zomers kunnen de serre deuren geheel worden geopend en zit u midden tussen het u omringende groen.

Graag verwelkomen wij u in onze vergaderaccomodatie ‘De Lavendel’, deze ruimte is ook voor kleine partijen beschikbaar. Door persoonlijke aandacht en attentie, zorgen wij voor een goede invulling van uw wensen.


Gelukkig is Alice er van overtuigd dat ze bij 'De Greune Weide' meer verstand van horeca hebben.

Geen opmerkingen: